Последният епизод на комедийния сериал Много мой човек ни предложи нова

...
Последният епизод на комедийния сериал Много мой човек ни предложи нова
Коментари Харесай

Какво ще се случи с Пепи и Вики в новия епизод на Много мой човек

Последният епизод на комедийния сериал  " Много мой човек " ни предложи нова порция развлечение и завърза още повече интригата към няколко сюжетни линии.
 Неочаквани събития и обрати в шести епизод на
Неочаквани събития и обрати в новия епизод на " Много мой човек "

Бригадата ще бъде изправена пред нови компликации

Така да вземем за пример от новия седми епизод чакаме да разберем каква тъкмо ще бъде реакцията на Миро (Башар Рахал) откакто схванал, че тайнственият доктор, с който излиза щерка му, в действителност е Пепи (Калоян Катинчаров).

Дали ще каже нещо още на самата вечеря, или пък ще даде ултиматум на Пепи, следва да разберем, само че най-младият член на бригадата му ще би трябвало да откри метод по какъв начин да излезе невредим от създалата се обстановка.

Не по-малко забавно ще бъде и при Виктор (Юлиян Малинов), който в предния епизод не устоя и в опит да зашити сина си от Майкъл цапардоса предприемача с лопата в главата. Заедно със брачната половинка си ще би трябвало да измислят проект за деяние и какво да обяснят на Майкъл, когато се разсъни.
 Юлиян Малинов,
" Много мой човек ": когато Юлиян Малинов влезе в ролята на бояджия

Актьорът за ролята си в новия сериал, за приликите и разликите с героя си и за това може ли един художник да стане бояджия

Дядо Рангел също ще се окаже загазил поради подправения профил, който направи на сина си в уебсайт за запознанства. Но престоя му в ареста може и да се окаже за положително, тъй като въпреки всичко се срещна с Надя, която пък ще продължи да чете конско на Пепи поради лъжите му. Ще разберем какво ще се случи довечера от 20 ч. по NOVA.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР